Projekt

Genomförs: september-oktober
Deadline för intresseanmälan: maj
Kontaktuppgifter/frågor: johan.hagelback@lnu.se

I årskurs två genomför studenterna ett grupprojekt som speciellt inriktar sig mot relevanta use-cases inom IoT och inbyggda system.

Projektet bedrivs på  halvfart och blir kalendermässigt cirka tio veckor. Projektet startar i början på september och avslutas i månadsskifter oktober-november. Förutom själva projektarbetet så innehåller kursen även rapporter och redovisningar vilket gör att ca 8 veckor (halvfart) är dedikerade till effektivt projektarbete. Varje projektgrupp består av cirka fem studenter. För att studenterna ska få arbeta med den hårdvara som ni använder i er verksamhet ser vi gärna att projektgrupper kan arbeta på plats hos er.

Är ni intresserade av att erbjuda studenter att arbeta med ett projekt inom ramen för ditt företag eller organisation så skicka gärna in en intresseanmälan till programansvarig johan.hagelback@lnu.se.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU