Veckan som gått och veckan som kommer

Denna vecka, v37, har jag haft nöjet att lära känna många av er lite bättre vilket varit väldigt roligt. Tanken med denna vecka har varit att komma igång med allt som rör git, github och laboration 1. Jag hoppas att ni nu känner att ni är igång. Om ni följer kursens tempo så bör nu git/github vara på plats enligt laborationsinstruktionerna och ni bör ha kommit en bra bit in på laboration 1. Nästa vecka är tanken att ni redovisar laboration 1 på det laborationspass som ni är bokade på. Direkt när ni känner er klara med lab1 så gör ni en release på GitHub och ni kan då fortsätta arbeta med laboration 2.

Nästa vecka, v38, kommer jag att hålla en föreläsning kring CSS som är det som gäller för laboration 2. Jag vill redan nu också flagga för att jag, John och Mats kommer att åka på Nordic.js som är en javascript-konferens. (Ni som är intresserade kommer att kunna följa hela konferensen om ni vill. Signa upp gratis på https://nordicjs.com/tickets). Konferensen är torsdag-fredag så under dessa dagar kan det vara svårt att få tag på mig. Laborationerna kommer att gå enligt schema med våra duktiga laborationshandledare till hjälp.

Glöm inte ställ frågor i kursens diskussionsgrupp (Se vänstermenyn) om du undrar över något.