Examen

Examensceremoni

Sista dagen på utbildningen så genomför vi normalt sett en examensceremoni i Gröna salen på Kalmar Slott! Givetvis kan denna även följas på distans.

Mer information och anmälan bör du få på en separat inbjudan i brevlådan och via mail under maj månad. Kontakta annars programansvarig.

Håll kontakten

Många av er försvinner nu iväg på arbete, nystartade företag, resor etc. och det skulle givetvis vara trevligt om vi även i fortsättningen kan hålla kontakten. Det finns flera olika sätt att göra detta på, alla med sina styrkor och svagheter. Jag rekommenderar att ni går med i så många av dessa närverk som möjligt.

LNU-Alumni

Vill du hålla kontakten med gamla kursare och få information om vad som händer på Linnéuniversitetet – nyheter, karriär och socialt?

Registrera dig på http://lnu.se/alumn

Facebook

Håll kontakten genom vår facebookgrupp. Gå även gärna in och gilla Webbprogrammerare på facebook. Intresserad av att få jobberbjudanden? Då har vi en facbookgrupp även för detta!

LinkedIn

Linked in är en social plattform för dina arbetslivskontakter. Före detta studenter, lärare och andra intressenter finns samlade i Webbprogrammerargruppen. Gå med redan idag!

Troligtvis kommer förmedlingstjänsten på facebook flyttas till förmån för LinkedIn på sikt.

Slack

Vi ser gärna att du är kvar i slack och hjälper till att svara på frågor och guida våra nya studenter! Är du intresserad av det så kan du byta mailadress i Slack så att du har en privat address angiven. Annars kan du kontakta programansvarig för hjälp.

Ansök om examen

Tänk på att det är du själv som ansöker om examensbevis när du är klar med dina studier.

Läs allt om hur du gör på https://lnu.se/examen

Studentkonto med mera

Många frågar om man har möjlighet att ha kvar sitt konto även efter studierna och svaret är nej. Kontot kommer att avaktiveras efter en tid. Från och med hösten kommer du dock att kunna nå stora delar av vårt utbildningsutbud via denna sajt då vi kommer att öppna upp för alla lärare att köra sina kurser helt publikt. Så håll koll här så får du veta mer när det är klar.