Examen

Examensceremoni

Årets examensceremoni äger rum fredagen den 4 juni 2020. Schemat för dagen är:

 • KL TBA Examensceremoni i Gröna salen, Kalmar Slott

Ceremonin kan du även följa på distans via länken: TBA

Mer information och anmälan bör du få på en separat inbjudan i brevlådan och via mail under maj månad. Kontakta annars programansvarig.

Klädsel? Ingen klädkod finns, men en skjorta och långa byxor för herrar är väl att föredra. Kostym/slips är även det gångbart. Damer kan nog anpassa efter herrarnas riktlinjer.

Håll kontakten

Många av er försvinner nu iväg på arbete, nystartade företag, resor etc. och det skulle givetvis vara trevligt om vi även i fortsättningen kan hålla kontakten. Det finns flera olika sätt att göra detta på, alla med sina styrkor och svagheter. Jag rekommenderar att ni går med i så många av dessa närverk som möjligt.

 • LNU-Alumni
  Vill du hålla kontakten med gamla kursare och få information om vad som händer på Linnéuniversitetet – nyheter, karriär och socialt?
  Registrera dig på http://lnu.se/alumn
 • Facebook
  Håll kontakten genom vår facebookgrupp. Gå även gärna in och gilla Webbprogrammerare på facebook. Intresserad av att få jobberbjudanden? Då har vi en facbookgrupp även för detta!
 • LinkedIn
  Linked in är en social plattform för dina arbetslivskontakter. Före detta studenter, lärare och andra intressenter finns samlade i Webbprogrammerargruppen. Gå med redan idag!
  Troligtvis kommer förmedlingstjänsten på facebook flyttas till förmån för LinkedIn på sikt.
   

Ansök om examen

Tänk på att det är du själv som ansöker om examensbevis när du är klar med dina studier.

Läs allt om hur du gör på http://lnu.se/student/vi-hjalper-dig/examen

Studentkonto med mera

Många frågar om man har möjlighet att ha kvar sitt konto även efter studierna och svaret är nej. Kontot kommer att avaktiveras efter en tid. Från och med hösten kommer du dock att kunna nå stora delar av vårt utbildningsutbud via denna sajt då vi kommer att öppna upp för alla lärare att köra sina kurser helt publikt. Så håll koll här så får du veta mer när det är klar.

Vi arbetar också med en lösning som förhoppningsvis innebär att du i CoursePress kan koppla ditt FB/twitter/google-konto mot ditt studentkonto för att få fortsatt tillgång till CoursePress, men inget av detta är klart ännu.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU