Projekt

Genomförs: januari-juni 2023
Deadline för intresseanmälan: 30/11 2022
Kontaktuppgifter/frågor: tobias.ohlsson@lnu.se

Studenterna genomför flera projekt under utbildningen och i årskurs tre har vi ett projekt som speciellt riktar sig mot skarpa kund-case.

Projektet bedrivs på  halvfart och blir kalendermässigt tjugo veckor. Projektet startar i mitten av januari och avslutas i början av juni. Förutom själva projektarbetet så innehåller kursen även ett antal föreläsningar, rapporter och redovisningar vilket gör att ca 8 veckor (halvfart) är dedikerade till effektivt projektarbete. Varje projektgrupp består av tre till fem studenter. Vissa projektgrupper arbetar på distans och passar extra bra om ditt företag eller din organisation inte är lokaliserade i Kalmar.

Är ni intresserade av att erbjuda studenter att arbeta med ett projekt inom ramen för ditt företag eller organisation så bör du skicka en in intresseanmälan senast i slutet av november. Du skickar in intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Vi kan inte garantera att alla inkomna projekt kommer att kunna tillsättas. De, för studenterna, intressantaste och mest lämpade projekten kommer att väljas ut.

(Om det inte syns något formulär nedan så vänligen använd följande adress: https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dG1QRFJuazRSTDlJLXFHUXBBbHc0MkE6MQ)

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU