Kurs i objektorienterad programmering med C#

Kursen Objektoreinterad programmering (1DV024) är en programkurs för studenter vid programmet Webbprogrammerare vid Linnéuniversitetet i Kalmar och genomförs på campus såväl som distans. Kursen behandlar objekt programmering där applikationer skrivs i C# tillsammans med .NET Framework.

På denna webbplats hittar du all information kring kursen. Är du kursdeltagare bör du logga in för att få tillgång till gruppindelningar, etc., när dessa tjänster finns att tillgå i samband med kursstart.

Är du här som besökare kan du följa med i kursen genom att följa materialet på denna webbplats. Föreläsningar publiceras i takt med att de genomförs på campus i Kalmar.

De senaste inläggen

Anmälan till förnyad examination

Under onsdagen den 29 augusti har du möjlighet till förnyad examination av kursens examinationsuppgifter.

Du anmäler dig genom att skicka ett meddelande till Mats på Slack med användarnamn samt vilken eller vilka uppgifter du vill ha en förnyad examination i. Du kommer att under tisdagen den 28 augusti tilldelas en examinationstid. Vid examination av flera uppgifter kommer du tilldelas en tid för varje examination.

OBS! Efter den 29 augusti 2018 kommer förnyad examination att erbjudas först i samband med nästa kurstillfälle, d.v.s. VT2019.

Ett sista examinationstillfälle…

…innan midsommar ges onsdagen den 20 juni. Du anmäler ditt intresse som vanligt genom att skicka ett meddelande till Mats på Slack.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU