Kursen Web management,1IK424,  vid Linnéuniversitetet

Kursen Web Management syftar till att ge studenten grundläggande kunskap om serverscriptspråket PHP samt publiceringssystemet WordPress. Målet med kursen är att lära sig att utifrån en WordPress-installation producera en dynamisk webbplats.

De senaste inläggen

Tider för examinationen på tisdag (23 augusti)

Inför tisdagens redovisning är det samma instruktioner som inför förra gången som gäller. Tiderna är som följer:

10:15 Caroline Englund (distans)
10:35 Andreas Casen
11:00 Aslogan Rugira (campus)
11:20 Amandus Lindström

Väl mött,
Thomas & Tobias

Om-examination (augusti 2016)

Här kommer instruktioner för om-examinationen.

Projektet

Om-examinationen blir den 23 augusti i Ny110 (och via Connect för den som inte vill göra det på plats). Fokus denna dag är på projekten. Precis som förra gången tar vi anmälan via mejl till mig (Thomas Ivarsson) och schema kommer sedan att publicera på kurshemsida. Jag vill ha anmälan i min inkorg senast klockan 08:00 den 18 augusti för att kunna få ihop schemat någotsånär. Vänligen meddela om du vill göra din redovisning på campus eller distans och om du har några specifika preferenser rörande tid på dagen (annars kommer vi sikta på campus under förmiddagen och distans under eftermiddagen).

Laborationer

Den som har laborationer kvar kan kontakta mig så att vi kan komma överens om lämplig tid för redovisning.

Betyg på projektet och om-examination

Jag har nu lämnat ifrån mig betygen men jag kommer tyvärr inte hinna mejla alla med personlig feedback idag. Jag fick också information om att Ladok ligger nere för tillfället men betyget borde gå att hitta där senast nästa vecka. Jag är tillbaka efter midsommar och den som vill ha feedback får gärna höra av sig till mig (via mejl) så återkommer jag med detta då.

Om-examinationen (både laborationer och projekt) kommer under vecka 34. Preliminärt är det satt till tisdag den 23 augusti men jag måste få klart från Tobias att han kan medverka då (för projektredovisningarna).

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU