Din åsikt är mycket värdefull!

Kursen är snart formellt avslutad (3/6), och rättning av era sista kursuppgifter pågår. Restar du ännu med något enstaka stegtest? En extra (och sista) möjlighet att göra “omprov” av (ännu ej godkända) stegtest erbjuds under kommande veckoslut 27-28 maj. Detta blir den sista möjligheten för denna kursomgång.

Efter kursavslut har jag ingen möjlighet att ta hand om eftersläntrande uppgifter, eftersom jag då startar upp en sommarkurs på intensivfart med ett 100-tal nya studenter. Om du har labbar kvar att redovisa, kan jag efter överenskommelse istället rätta dem under “omtenta”-veckan 35. Edit: ändrad tid till: vecka 37! Ett sådant undantag ska ha avtalats med kursledaren i god tid före kursavslut den 3 juni! OBSERVERA – förutsättningen för rättning är att labbarna finns i brevlådan senast 26/8 11:59Edit: ändrad tid: 9/9 23:59! (Nästa möjlighet att examinera kursuppgifter är genom att omregistrera sig för kursen under kommande läsår.)

En sista – men viktig – insats vill jag be dig om, medan du fortfarande är aktiv på denna kurswebb! En länk för att genomföra kursvärdering kommer den 30 maj att skickas till den student-Epostadress som du fått från LNU. Jag är mycket tacksam för din återkoppling kring kursen vilken hjälper oss att förbättra den, därför vore jag mycket glad om du ägnade lite tid åt att dela med dig av dina erfarenheter! (OBS – notera att enkäten som standard visas på engelska, men du kan enkelt välja en svensk version av formuläret – se övre högra hörnet av fönstret!)

Avslutningsvis ber jag att få återkomma med (personlig) betygsinformation till var och en, och till dig som jag inte kommer till tals med på annat sätt vill jag passa på att önska en skön sommar! :)