Så var det dags igen …!

Du har väl inte glömt Stegtest 3 det kommande veckoslutet (6-7/5)!
Om du är förhindrad att göra prov på aktuella tider, så påminner jag än en gång om att det går att göra det vid nästkommande provtid, eftersom det alltid erbjuds “omtest” för tidigare steg vid varje deadline. Detta gäller även vid ett misslyckat prov – du har totalt tre testmöjligheter för varje steg (det bästa av tre räknas). Omtest för tidigare steg som kommer att vara öppna i nya versioner är därmed Step1_C och Step2_B.

Man får, som du nog vet vid det här laget, ingen återkoppling av vilka svar på frågorna som är felaktiga eller rätt . Detta är en (av flera) säkerhetsfunktioner, som vi dock hoppas kan kompenseras av en förmånlig möjlighet att göra flera “omtest”, samt av det faktum att du får ha kursboken samt ev. utskrivet kursmaterial tillgängligt under provet.

För de av er som upplever eller ger signaler om att kursarbetet är ”tungt och svårt” … ; Jag kan inte tillräckligt ofta påminna om den online-baserade support som är tillgänglig varje vecka! Har du behov av ett special-bokat handledningspass, så hör av dig med en förfrågan!

Lycka till med ditt stegtest!