Examensarbete på kandidatnivå – Kalmar/distans

Examensarbetet följer en struktur med täta inlämningar av utkast på delar av rapporten, samt peer-review där du granskar och ger feedback på andra studenters inlämningar.

Det du producerar (utkast på kapitel, uppdateringar, etc.) ska läggas upp på valfri fildelningsstjänst som Github, Google Drive eller Microsoft OneDrive. Detta för att vi på ett enkelt sätt ska kunna hantera peer-review processen. Om du väljer att låsa dina filer måste du ge behörighet till lärare och kurskamrater.

All allmän information om exjobb t.ex. hur du hittar och formulerar ett problem, vad mål är, vilka metoder som finns, etc. hittar du här.

De senaste inläggen

Inför kursstart VT20

Välkommen till vårens kursomgång för examensarbeten. Det är viktigt att du redan nu börjar fundera på vilket ämne du vill göra ditt exjobb inom, och om du vill göra ditt exjobb på ett företag att du kontaktar dem så snart som möjligt. Har du en egen idé om vad du vill göra, diskutera den med någon lärare som kan ämnet för att så tidigt så möjligt få feedback på om din idé är lämplig för ett exjobb.

Kursintroduktionen finns inspelad från en tidigare kursomgång. Inspelning finns här och slides finns här. Har ni frågor om det som tas upp i introduktionen hör ni av er till kursansvarig Jesper Andersson (@jesper.andersson) via Slack. Övriga inblandade lärare är Daniel Toll (@Daniel Toll) och Tobias Olsson (@hobbe).

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU