Plugga till webbprogrammerare eller webbutvecklare?

Detta är en sajt för och av studenter och lärare vid Webbprogrammerarprogrammet vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Du som är sugen att plugga till webbutvecklare eller webbprogrammerare kan hitta mycket värdefull information här.
Läs om utbildningen här >>

Nästa sökbara utbildningsstart är HT2017 med sista ansökningsdag 2017-04-15. Ansökningsomgången för HT2016 är nu stängd.

Vill du veta mer? Kontakta oss eller titta runt på sajten.

De senaste inläggen

Ny student 2016

Du som är ny student inför hösten 2016 vill vi hälsa lite extra välkommen! Du hittar all information du behöver inför utbildningsstarten under “Ny student 2016“.

Om du har frågor, så går det bra att ställa dem på facebook eller slack så hjälper äldrekursare såväl som lärare till att svara under sommaren!

Trevlig sommar och vi ses i höst!

Förbered dig inför utbildningsstart

För dig som anmält dig till höstens utbildningsstart och vill förbereda dig lite extra så rekommenderar vi att du tittar på http://www.sommarprogrammering.se/. Här finns en kurs på 3 poäng som är en perfekt förberedelse för dig som är helt ny inom programmering. Vi lovar att du kommer att ha stor nytta av att förbereda dig på detta sätt. Även för dig med tidigare programmeringsskunskaper så finns det en kurs att läsa.

Intervju med alumnen Elin Nilsson

Elin Nilsson, tidigare student på programmet Webbprogrammerare, berättar hur hennes vardag som webbutvecklare på ÅF ser ut och ger konkreta tips till dig som vill förbereda dig lite extra för näringslivet.

Intervjun är en del i kursen individuellt mjukvaruutvecklingsprojekt.

Intervju med alumnen Nicklas Jarnesjö

Nicklas Jarnesjö (@jarnesjo), webbprogrammeraralumn och egenföretagare berättar denna vecka om sin resa från student till företagare. Intervjun är en del i kursen “Individuellt mjukvaruutveklingsprojekt” som ges till Webbprogrammerarprogrammets årskursettstudenter.

Om du är intresserad av att söka programmet så är det hög tid nu! Välkommen med din ansökan!

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU