Plugga till webbprogrammerare eller webbutvecklare?

Detta är en sajt för och av studenter och lärare vid Webbprogrammerarprogrammet vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Du som är sugen att plugga till webbutvecklare eller webbprogrammerare kan hitta mycket värdefull information här.
Läs om utbildningen här >>

Nästa sökbara utbildningsstart är HT2017 med sista ansökningsdag 2017-04-18.

Vill du veta mer? Kontakta oss eller titta runt på sajten.

De senaste inläggen

Intervju med Andreas Söderström

Vår alumn Andreas Söderström berättar om vad hur han såg på sina studier och vad han arbetar med efter studierna.

Ny student 2016

Du som är ny student inför hösten 2016 vill vi hälsa lite extra välkommen! Du hittar all information du behöver inför utbildningsstarten under “Ny student 2016“.

Om du har frågor, så går det bra att ställa dem på facebook eller slack så hjälper äldrekursare såväl som lärare till att svara under sommaren!

Trevlig sommar och vi ses i höst!

Förbered dig inför utbildningsstart

För dig som anmält dig till höstens utbildningsstart och vill förbereda dig lite extra så rekommenderar vi att du tittar på http://www.sommarprogrammering.se/. Här finns en kurs på 3 poäng som är en perfekt förberedelse för dig som är helt ny inom programmering. Vi lovar att du kommer att ha stor nytta av att förbereda dig på detta sätt. Även för dig med tidigare programmeringsskunskaper så finns det en kurs att läsa.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU