Examensarbete och anställa

Huvuddelen av våra studenter får idag anställning i någon av storstadsregionerna, men många letar förstås även efter extrajobb även under sina studier. Av de studenter som genomförs sina examensarbeten så sker även dessa i huvudsak i samarbete med någon typ av företag inom IT-sektorn.

Vi står förstås till förfogande vad gäller att vidarebefordra lediga tjänster, potentiella examensarbete, mindre projektarbeten eller extrajobb som ni vill erbjuda våra studenter. Extrajobb och mindre projektarbete kan förstås påbörjas när som under studentens studietid. För lediga tjänster eller potentiella examensarbeten är våren den bästa perioden då studenterna påbörjar sitt examensarbete i början av april varje vår.

Om du är intresserad av att komma i kontakt med våra studenter så kan du kontakta programansvarige, Mexhid Ferati, via något av följande medel:

Via e-post

mexhid.ferati@lnu.se

Via vanlig post

Mexhid Ferati

Linnéuniversitetet

Institutionen för informatik

391 82 Kalmar

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU