Din åsikt är mycket värdefull!

Kursen är nu formellt avslutad och min sluträttning av restlabbar samt sammanställning av kursresultat pågår. För dig som var godkänd på alla kursmoment vid tidpunkten för sluttestet (15/1), hoppas jag kunna rapportera in kursbetyg i slutet av denna vecka 3. Ev. kompletteringar på dina sista laborationsredovisningar kommer även att rättas denna vecka. Om du har oredovisade labbuppgifter (eller stegtest) kvar att göra gäller informationen som gavs i föregående inlägg (alternativt de överenskommelser med mig som har gjorts före kursdeadline).

En sista – men viktig – insats vill jag be dig om, medan du fortfarande är aktiv på denna kurswebb! En inbjudan till att genomföra kursvärdering skickades för en vecka sedan (10/1) till den student-Epostadress som du fått från LNU. Jag är mycket tacksam för din återkoppling kring kursen vilken hjälper oss att förbättra den, därför vore jag mycket glad om du ägnade lite tid åt att dela med dig av dina erfarenheter! :)

Avslutningsvis ber jag att få återkomma med (personlig) betygsinformation till var och en, och till dig som jag inte kommer till tals med på annat sätt, vill jag passa på att önska en fin fortsättning på vårens arbete eller studier!