Bara ett litet steg kvar …

… innan du snart har gått i mål med denna kurs! Det nystartade steg 6 är kursens sista och för dig som tagit dig så här långt i kursen erbjuder det antagligen inga större svårigheter. Om du inte redan gjort det tidigare, så utmana dig denna gång gärna med de svåraste uppgifterna. Du har allt att vinna på att tänja gränserna för din programmeringskompetens!

På söndag-måndag den 7-8/1 är det återigen dags för stegtest – denna gång är det kurssteg 6 som examineras. Detta blir det sista “ordinarie” stegtestet i kursen och det som återstår därefter är kursens avslutande översiktsprov. Det senare spänner över hela kursens teori, och därför har det många fler frågor (48) men även längre provtid (120 minuter). Detta prov kallas för “Sluttest steg 1 – 6″ i Studieplanen, där du också hittar tiderna för de sista “omtest” som erbjuds i kursen. (Denna provtid är endast tillgänglig för dem som har ett ännu inte godkänt test kvar att göra!)