Gott Nytt År – och en liten påminnelse!

Som jag nämnt i tidigare inlägg, har jag tagit lite ledighet över helgerna – jag hoppas att även du fått en såväl behövlig som trevlig julledighet! Nu knackar nyårets planer på dörren igen, så det är dags att hämta upp lite tappade trådar … :)   Om du fortfarande väntar på något labbsvar från mig så kommer det inom de närmaste dagarna.
Steg 5, som löpt över de två senaste veckorna, har sin deadline på årets sista söndag, den 31/12, vilket betyder att det strax är dags för stegtest 5. Jag förväntar mig dock inte att någon ska vilja göra prov på nyårsafton! ;) Notera därför i Studieplanen att just stegtest 5 är framskjutet en dag, jämfört med de vanliga tiderna, dvs. öppnar vid lunchtid den 1 januari istället! Provet är som vanligt sedan aktivt under 1,5 dygn, vilket även gäller omtester för steg 1-4 för dig som önskar om-examinera ett tidigare steg.

Lycka till och ha ett underbart nyårsfirande!