Om rättning av steg 4!

Jag tackar alla er som varit flitiga att leverera steg 4 till deadline! Av flera orsaker, men främst pga. årets stora studentgrupp, har  jag i fortsättningen ingen möjlighet att skriva så omfattande återkoppling som i tidigare steg. Jag är övertygad om att du nu har kommit så långt i dina C++-studier att du på egen hand kan felsöka och identifiera orsaker till eventuella “returer” på dina labbar. Därför kommer mina rättningskommentarer att vara enbart sammanfattande och i de fall du önskar vägledning, ber jag dig att använda de supportforum som erbjuds i kursen: Slack-kanalen eller E-mötesrummet för “Handledning online”.

Jag kommer att göra mitt bästa för att rätta så många inlämningar som möjligt de närmaste dagarna, men eftersom jag har semester över jul och nyårshelgerna, är det möjligt att jag inte hinner svara alla. I dessa fall lämnas återkopplingen för steg 4 i samband med rättning av steg 5. Av samma anledning är det därför okej att ni som ännu inte redovisat steg 4 skickar era labbar EFTER “tomtehelgen” istället. Jag VET att det är mycket annat som känns viktigare i dessa tider, så stressa inte med inlämningsuppgifterna, utan ägna er nu alla åt familj och julfirande istället!

Eftersom ingen handledning finns att tillgå under helgerna, ber jag nu också er alla, att så långt möjligt hjälpa varandra på Slack! Och till dig som jag inte kommer i kontakt med på annat sätt innan jul, önskar jag en avkopplande och välförtjänt ledighet!
Merry ChristmasGod jul och ta hand om dig väl!