Behöver du hjälp?

Jag förstår att steg 3 för många kan vara en stor utmaning, men kämpa på! Denna tid är ju även intensiv med övriga aktiviteter som tar plats – andra kurser, jobb, familj och julklappsköp…  :/ Om det nu kan trösta dig, så är denna ”uppförsbacke” i kursen den svåraste delen, resterande kurssteg brukar vanligtvis uppfattas som lättare. Jag hoppas i alla fall att kursarbetet flyter på utan större problem – i annat fall väntar du väl inte med att fråga om hjälp på handledningspassen som erbjuds online? Idag finns jag som vanligt på plats i “Connect”-rummet mellan 15:00-17:00 om du vill ha hjälp att lösa några programmeringsknutar! :)

Jag påminner också om stegtest 3 som närmar sig. Det är öppet under kommande söndag/måndag den 3-4/12. Uppmärksamma också att detta test omfattar både del A och B, men frågorna är som vanligt 16 st.