Observera att detta är sidan för kurstillfället som passerade vårterminen 2013. För er som skall gå höstterminen 2013 ligger den uppdaterade sidan här!

Välkommen

…till kurswebben för Linnéuniversitets kurs RIA-utveckling med JavaScript vårterminen 2013! Denna kurs ges som en del av det frivilliga tredje året på programmet för Webbprogrammerare. Hela kursen ges på distans, inga aktiviteter på Campus förekommer. För mer information, läs sidan om kursen!

De senaste inläggen

Utvärdering

Även om ni redan reflekterat över kursen i form av blogginlägg så vill vi som vanligt att ni också fyller i den formella kursutvärderingen. Du når den på följande länk (obs! logga in):

Kursutvärdering - 2DV407
Jag kommer nu att gå igenom Davids underlag och diskutera detta med David. Efter detta kommer poäng/betyg att rapporteras in i Ladok. Tack för ert engagemang i kursen!

Målgång

Så, nu börjar flera av er sådär lagom utsjasade passera målsnöret! Vad händer nu?

Jag kommer börja sätta ihop ett betygsunderlag för var och en av er, ungefär i den ordning ni går i mål. Underlaget innebär en sammanfattning över ert lopp, med omdömen om de olika stegen och också min tanke om vilket slutbetyg (U,3,4,5) ni landat i. Detta underlag är sedan det som Supreme Justice Leitet utgår ifrån när han avkunnar slutgiltig dom.

Innan dess så är dock min ambition att prata igenom underlaget tillsammans med er. Jag önskar mig alltså ytterligare ett samtal med var och en av er efter att ni blivit klara, där ni får mitt underlag presenterat och vi kan knyta ihop säcken!

Jag kommer höra av mig till er individuellt när respektive underlag är klart, men ligg gärna på och stressa mig – ser ni mig på Skype men inte har fått något mail, hugg mig i alla fall! Jag har ju redan anteckningar i svarta boken för er allihop (bwahaha…), så kanske kan jag improvisera färdigt underlaget där och då.

Also: excellent work, all around! :)

Publicering av inlägg för kollaboreringssteget

Hups – tydligen hade jag satt söndag den 26 mars som sista dag för kollaboreringsstegsinläggspubliceringen. Skulle såklart vara söndagen i den aktuella veckan, dvs den 10:e. Men sätter man fel datum så får man inte skälla, så är reglerna! :)

Nu när jag ändå tutar allmänt så vill jag passa på att säga; härligt jobbat, alla! Överlag är jag stort imponerad över hur bra ni flutit, trots att ni många gånger blev nedkastade i djupaste (bottenlösa?) änden av bassängen…

Registrering på kursen

Ni som nu gjort Steg 0 på kursen kommer att registreras i Ladok. Räkna med att detta görs senast imorgon. Om du inte hunnit genomföra Steg 0 ännu är det hög tid och kontakta i så fall mig om du vill vara registrerad på kursen.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU