Välkommen

…till kurswebben för Linnéuniversitets kurs RIA-utveckling med JavaScript som går av stapeln andra delen av höstterminen 2014! Denna kurs ges som en del av det frivilliga tredje året på programmet för Webbprogrammerare samt Utvecklare av digitala tjänster. Hela kursen ges på distans, inga aktiviteter på Campus förekommer.

De senaste inläggen

Uppdatering av React Router

De senaste uppdateringarna av React Router ändrar API:t ganska rejält, och gör att koden sprängs i ansiktet på er om ni försöker kopiera guildens upplägg.

För info om hu ni fixar detta, kolla http://blog.krawaller.se, inlägget om reflux todomvc (nyaste). Koden i inlägget är uppdaterad till att använda nya routern. För ännu mer info, se länk i kommentaren.

In other news så var ju detta med all-inclusive-hotell inte så hemskt som jag först trodde. Hoppas ni mår väl därhemma, era 5 grader till trots! :)

Ready set go!

Klockan är den 3:e november, och RIA-kursen är officiellt igång! Varmt välkomna!

Bästa startskottet är sidan “Presentation av kursen”. Ni som redan tjuvläst, missa inte att den nu är uppdaterad med en introduktionsvideo.

Som ni kommer se i introduktionen är tanken att ni ska ha löpande handledning med mig, och dedikerade dagar för detta finns under sidan “Handledning”. Denna vecka är det onsdag och fredag. Hoppas träffa er där!

Igen, varmt välkomna! :)

/ David

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU