Om sista kursveckan!

För dig som ev. restar med kursuppgifter finns chans att hämta in förseningen under denna sista “uppsamlingsvecka”. Restlabbar som redovisas efter sista kursdeadline (söndag 15/7) rättas under vecka 37 (10-14 september) då jag är tillbaka i tjänst. Förutsättningen för att få dem examinerade då, är att dina labbar har skickats in senast 9 september 23:59 – senare redovisningar hänvisas till nästa kursomgång. (Det är dock i nuläget oklart om kursen kommer att fortsätta ges sommaren 2019, då jag personligen inte kommer att hålla den, utan går i pension nästa år.)

Har du missat något stegtest? På torsdag 12/7 från kl. 12:00 till fredag 13/7 kl. 24:00, ges sista möjlighet att göra “omtest” för den här kursomgången.

Efter att alla examinationstillfällen har avslutats och resultaten sammanställts sätts betyg och du får då även ett mejl med personligt besked om ditt kursomdöme. Alla slutresultat rapporteras därefter i en samlad inlämning till vår studieadministration. Min förhoppning är att slutföra detta under veckan efter kursdeadline (16-20/7).

En sista – men viktig – insats vill jag be dig om, medan du fortfarande är aktiv på denna kurswebb! En länk för att genomföra kursvärdering kommer onsdag den 11/7 att skickas till den student-Epostadress som du fått från LNU. Jag är mycket tacksam för din återkoppling kring kursen, vilken hjälper oss att förbättra den, därför vore jag mycket glad om du ägnade lite tid åt att dela med dig av dina erfarenheter!

Avslutningsvis ber jag att få återkomma med (personlig) betygsinformation till var och en, och till dig som jag inte kommer till tals med på annat sätt vill jag passa på att önska en skön sommar! :)