Bra jobbat med steg 1 … rättning pågår!

Till er som redovisat labbar till helgens deadline, vill jag säga att jag gör mitt bästa att hinna med rättningsarbetet (för steg 1) innan midsommarhelgen. Jag vill gärna ge er alla en meningsfull återkoppling, men då kursen f.n. har 50 registrerade deltagare, är detta en liten utmaning … ;) Jag ber er alla om överseende med att labbsvaren ev. kan tänkas dröja!

Ni som examinerat steg 1 har lagt ner ett gott arbete, för stegtestet visar en godkännandegrad på 100 %, vilket är berömvärt! :) För dig som av någon anledning inte gjort testet än, finns möjlighet till “omtest” vid nästa examinationspunkt (24-25/6).

En viktig info angående de “läsanvisningar” som finns i anslutning till kursstegen! P.g.a. en olycka (en höftledsfraktur med efterföljande sjukskrivning) som jag nyligen varit med om, så har jag inte hunnit med arbetet med att uppdatera dessa så att alla kursens läsanvisningar stämmer med den senaste version 6 av Absolute Java-boken. Jag hoppas att det ändå ska gå bra att hitta korrekta sidor, med ledning av rubriksättning och övrig beskrivning i anvisningarna!

Jag önskar nu lycka till med fortsatt arbete på steg 2! Funderar du över något särskilt angående labbarna, eller får problem med att lösa dem, glöm inte bort möjligheten att boka enskild handledning i Slack, enligt informationen på sidan “Kontakta oss”!