VIKTIGT! Andra uppropet

OBS!

För att kunna svara på det andra uppropet måste du vara autentiserad som deltagare.

För att kunna göra det första stegtestet måste du svara på den första delen av det andra uppropet innan tisdagen den 16 september 2014 12:00. Du svarar genom att anmäla dig till gruppen nedan. Ditt svar ligger som underlag till att du är aktiv på kursen och har för avsikt att genomföra stegtestet. Väljer du inte att svara på den första delen av det andra uppropet kommer du att avregistreras från kursen.

Upprop
  • Andra uppropet 9 platser kvar av 143

Det är mycket viktigt att du gör stegtestet som öppnar onsdagen den 17 september 12:00 och stänger måndagen den 22 september 12:00. Det räknas som ett slutgiltigt svar på det andra uppropet. Väljer du att inte göra stegtestet kommer du att avregistreras från kursen.

Omregistrerad? Är du omregistrerad på kursen och är sedan tidigare godkänd på det första stegtestet, eller andra moment, kan du i vissa fall tillgodoräkna dig det. Du kommer att hitta vad du kan tillgodoräkna dig under “Mina resultat” (inte publicerad ännu). Oavsett om du ska göra det första stegtestet eller inte se till att svara på den första delen av det andra uppropet för att behålla din plats.