Grundkurs i programmering med C#

Kursen Inledande programmering med C# är en fristående kurs och programkurs för studenter vid programmen “Utvecklare av digitala tjänster” och ”Webbprogrammerare” vid Linnéuniversitetet i Kalmar och genomförs på campus såväl som distans. Kursen behandlar grunderna i objektorienterad programmering där applikationer skrivs för konsolmiljön.

På denna webbplats hittar du all information kring kursen. Är du kursdeltagare bör du logga in för att få tillgång till gruppindelningar, forum, etc. när dessa tjänster finns att tillgå i samband med kursstart.

Är du här som besökare kan du följa med i kursen genom att följa materialet på denna webbplats. Föreläsningar publiceras i takt med att de genomförs på campus i Kalmar.

De senaste inläggen

Restredovisningar

Är du inte godkänd på kursens samtliga delmoment så är nedstående information viktig.

Laborationsuppgifter

Ett sista redovisningstillfälle för

  • campusstudenter 2014-11-13 8:15-12:00 i sal Ny106K, Ny107K och Ny108K
  • distansstudenter 2014-11-13 13:00-17:00 i handledningsrummet

Observera att  ”plussning” inte längre är möjlig att göra då kursen är slut.

Stegtest

Fredagen den 14 november 2014 kommer det att finnas omstegtester publicerade för dem så begär. Du måste alltså skicka ett mejl till kursledningen, 1dv402@lnu.se, och anmäla ditt intresse. Anmälan måste komma in senast den 13 november och innehålla användarnamn samt vilket/vilka stegtest som ska göras.

Det tredje och sista stegtestet…

…är nu öppet. Det stänger fredagen den 31 oktober 2014 12:00.

Omregistrerad på kursen? Är du omregistrerad på kursen och är sedan tidigare godkänd på det tredje stegtestet kan du inte genomföra det på nytt.

Glöm inte att göra kursvärderingen!

En möjlighet att genomföra kursvärdering finns via länken Kursvärdering för Inledande programmering med C# (1DV402)

Vi är mycket tacksamma för att du ställer upp och ger oss denna återkoppling, som är viktig för kursen! Vi vill gärna veta om kursen har motsvarat dina förväntningar, men framför allt om och hur vi kan förbättra kommande kurser.

Tack på förhand!
Mats, Anne och John

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU