Grundkurs i programmering med Javascript

Kursen Grundläggande programmering (1DV021) är en programkurs för studenter vid programmen Utveckling och drift av mjukvarusystem och Webbprogrammerare vid Linnéuniversitetet i Kalmar och genomförs på campus såväl som distans. Kursen behandlar grunderna i programmering där applikationer skrivs i Javascript tillsammans med plattformen Node.js.

På denna webbplats hittar du all information kring kursen. Är du kursdeltagare bör du logga in för att få tillgång till gruppindelningar, etc., när dessa tjänster finns att tillgå i samband med kursstart.

Är du här som besökare kan du följa med i kursen genom att följa materialet på denna webbplats. Föreläsningar publiceras i takt med att de genomförs på campus i Kalmar.

De senaste inläggen

Omexaminationer den 2 januari 2017

Sista chansen!

Den 2 januari 2017 har du möjlighet till förnyad examination (omexamination) av de examinationsuppgifter du inte är godkänd på.

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till 1dv021@lnu.se med användarnamn samt vilken eller vilka uppgifter du vill ha en förnyad examination i. Du kommer att under den 2 januari tilldelas en examinationstid. Vid examination av flera uppgifter kommer du tilldelas en tid för varje examination.

OBS! Efter den 2 januari 2017 kommer förnyad examination att erbjudas först i samband med nästa kurstillfälle, d.v.s. HT2017.

BUG FIX: Tester uppdaterade till examinationsuppgift 2 ännu en gång

Har du inte påbörjat examinationsuppgift 2 kan du sluta läsa nu!

Testerna har 2016-10-10, på grund av ett mindre fel, uppdaterats i examinationsuppgift 2. För att uppdatera testerna hämtar du dem på nytt med $ git pull https://github.com/1dv021/examination-2.git.

Tester uppdaterade till examinationsuppgift 2

Har du inte påbörjat examinationsuppgift 2 kan du sluta läsa nu!

Testerna har 2016-10-06 uppdaterats i examinationsuppgift 2. För att uppdatera testerna hämtar du dem på nytt med $ git pull https://github.com/1dv021/examination-2.git.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU