Grundkurs i programmering med Javascript

Kursen Grundläggande programmering (1DV021) är en programkurs för studenter vid programmen Utveckling och drift av mjukvarusystem och Webbprogrammerare vid Linnéuniversitetet i Kalmar och genomförs på campus såväl som distans. Kursen behandlar grunderna i programmering där applikationer skrivs i Javascript tillsammans med plattformen Node.js.

På denna webbplats hittar du all information kring kursen. Är du kursdeltagare bör du logga in för att få tillgång till gruppindelningar, etc., när dessa tjänster finns att tillgå i samband med kursstart.

Är du här som besökare kan du följa med i kursen genom att följa materialet på denna webbplats. Föreläsningar publiceras i takt med att de genomförs på campus i Kalmar.

De senaste inläggen

Sista omexaminationen

Nu har mail skickats ut till samtliga som har något moment kvar i kursen. Kolla din epost! Om du fått mailet och tror dig vara klar så hör av dig genom att svara på mailet så kollar vi upp var det gått fel. Om du inte fått ett mail men tror dig ha något moment kvar så hör av dig även då. 1dv021@lnu.se

Kursavslut!

Omexamination 1, 2 och examination 3

Missa inte att det nu går att boka sig för nästa veckas examinationer. Du bokar dig separat för varje examination du vill genomföra. Det går alltså att examineras på både 1 2 och 3 men om du du blir underkänd på t.ex. examination 2 kan du inte genomföra examination 3.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU