Dags för första workshopen

Det är många intressant ämnesområden representerade bland de uppsatsförslag/frågeställningar som ni har lämnat in. Nu börjar arbetet med att förfina frågeställningen.

Första workshopen sker idag 1 april för grupp 1 med start 10:15. Och imorgon för de andra två grupperna. Vid kursintroduktionen så meddelades att vi skulle prova att köra med Slack med Zoom som fallback-alternativ. Men detta är ändrat och vi kommer att köra med Zoom från start. Detta för att vi kan spela in i Zoom. Det är fortfarande en lika stark rekommendation att delta live vid samtliga workshoptillfällen – det är dialogen som ger mest utbyte. Men i och med att workshoparna är så viktiga för er individuella progression, så vill jag kunna erbjuda möjligheten för den som av någon anledning missar ett enskilt tillfälle att åtminstone ta del av vilken typ av frågor som togs upp vid aktuellt tillfälle.

Zoom-länk: https://lnu-se.zoom.us/j/827682961