Hur jag undervisar på distans

Under veckan som gått har stort fokus för mig legat på vår distansundervisning och jag har presenterat hur vi i Kalmar arbetar med distansundervisning inom ramen för våra IT-program och fristående kurser. Givetvis spelades presentationerna in, så är du sugen att veta mer om hur vi utbildar på distans så är det bara till att kika här:

2010-01-28, Distansundervisning

Denna presentation höll jag från Kalmar mot campus Växjö där ett antal gymnasielärare från Växjöområdet fanns samlade.

Se presentationen i Adobe Connect

(Tyvärr var jag tvungen att köra frågorna i slutet via Skype varför det blir tyst på inspelningen)

2010-01-29, Demonstration, distansundervisning och SmartBoard

Denna, lite mer improviserade demonstration, hölls inför fysikollegiet på plats i Kalmar.

Se presentationen i Adobe Connect

Kommentarer

  1. Jay skriver:

    .

    tnx for info!!…

Kommentera