Programråd

Som de flesta av er säkert vet har vi något vi kallar för programråd. Vid två tillfällen per år samlas jag och klassrepresentanter och diskuterar kurserna som varit, både vad som varit bra och vad som kan förbättras. Varje tillfälle brukar ta ungefär en timme i anspråk. Detta fungerar som ett viktigt komplement till de kursvärderingar som ni genomför i samband med varje kurs. Inför varje tillfälle kan ni som studenter skicka in frågor som ni anser skall tas upp vid dessa till era klassrepresentanter. Ni hittar vilka dessa är på programportalen, https://coursepress.lnu.se/program/interaktionsdesigner/programrad/.

Nästa tillfälle för programråd är onsdagen den 15:e november klockan 1000. Dagordning för detta går ut en vecka innan till klassrepresentanterna. Campusstudenter kommer vill mitt kontor och distansstudenter finns tillgängliga via skype.

För att få till bra programråd behövs förstås också klassrepresentanter. I dag saknas klassrepresentanter för följande:

  • Andra året Campus
  • Första året Distans
  • Första året Campus

De av er som är intresserade av att axla denna roll och hjälpa till med utvecklingen av programmet är självklart mer än välkomna att höra av sig till mig!

Morgan