Jobba som telefonambassadör?

Vill du ha ett roligt och flexibelt sommarjobb 17- 28 juli?

Under sommaren brukar de nyantagna studenterna bli uppringda av er – våra nuvarande studenter. Syftet är att få fler att tacka ja till sin plats hos oss genom att etablera en första kontakt med Linnéuniversitetet och att svara på frågor som de nyantagna har om universitetet, programmet och studentlivet. I år sker samtalen 17-28 juli. Du får valfritt välja de tider du vill ringa samtalen därför går arbetet med fördel att kombinera med annat sommarjobb. Arbetet sker på valfri plats och du får ersättning för samtalens kostnad. Som telefonambassadör representerar du Linnéuniversitetet och kommer att bli arvoderad för din arbetsinsats.

Kontakta mig, Morgan Rydbrink, för anmälan av intresse senast måndag 29:e maj.

Morgan