Jobba som UX-designer eller Frontend-utvecklare?

Nedanstående gäller främst tredjeårsstudenter vid programmet.

Meetod söker nu UX designers och frontend-utvecklare.

Om Meetod
Meetod är en UX-byrå i Växjö vars främsta mission är att skapa en bättre digital värld. Det gör vi framförallt genom att hjälpa företag och organisationer att skapa digitala tjänster och produkter som är anpassade för de människor som faktiskt ska använda dem. Vi ingår i kollektivet B12 som består av 4 företag. Vi sitter ihop i samma lokaler och har ett nära samarbete många olika projekt. Tillsammans kan vi erbjuda allt från UX-design till marknadsföring, kommunikation och programutveckling.
UX-designer

Du är antingen färsk ut från en relevant utbildning eller har jobbat något år som UX-designer. Hos Meetod kommer du bl.a. att få arbeta med användarresearch, användningstestning, konceptutveckling, prototyping m.m. Hos oss får du chansen att utvecklas då du kommer arbeta tillsammans med andra mycket erfarna och skickliga utvecklare och designers. Vi sätter stort värde på personlig utveckling och stöttar dig i att utvecklas i din yrkesroll. Du behöver inte vara särskilt erfaren själv. Det vi värderar allra högst är en grundmurad nyfikenhet och en vilja att utvecklas.

FrontEnd-utvecklare
Du älskar att bygga webbtjänster med snygga och användbara användargränssnitt. Du har koll på HTML, CSS och JavaScript och har kanske också byggt en och annan sajt i WordPress eller liknande ramverk.nHos Meetod får du chansen att utvecklas då du kommer arbeta tillsammans med andra mycket erfarna och skickliga utvecklare och designers. Vi sätter stort värde på personlig utveckling och stöttar dig i att utvecklas i din yrkesroll. Du behöver inte vara särskilt erfaren själv. Det vi värderar allra högst är en grundmurad nyfikenhet och en vilja att utvecklas.
 Hör av dig till:

Gabriel svennerberg
073-687 07 30