Vill du plugga interaktionsdesign?

Du har kommit till programportalen för utbildningsprogrammet Interaktionsdesigner vid Linnéuniversitetet. På denna sida hittar du information riktad till kommande och nuvarande studenter samt mot näringsliv och samarbetspartners. Här finns även information kring kurser som ingår i programmet, genomförande och kontaktuppgifter till programansvarige, Morgan Rydbrink.

Läs mer om utbildningen här

Vill du veta mer eller har några specifika frågor? Kontakta oss eller titta runt på portalen.

De senaste inläggen

Jobba som telefonambassadör?

Vill du ha ett roligt och flexibelt sommarjobb 17- 28 juli?

Under sommaren brukar de nyantagna studenterna bli uppringda av er – våra nuvarande studenter. Syftet är att få fler att tacka ja till sin plats hos oss genom att etablera en första kontakt med Linnéuniversitetet och att svara på frågor som de nyantagna har om universitetet, programmet och studentlivet. I år sker samtalen 17-28 juli. Du får valfritt välja de tider du vill ringa samtalen därför går arbetet med fördel att kombinera med annat sommarjobb. Arbetet sker på valfri plats och du får ersättning för samtalens kostnad. Som telefonambassadör representerar du Linnéuniversitetet och kommer att bli arvoderad för din arbetsinsats.

Kontakta mig, Morgan Rydbrink, för anmälan av intresse senast måndag 29:e maj.

Morgan

Linnébarometern

Jag vill kort påminna, och be de av er som fått Linnébarometern att fylla i denna. Då jag inte vet vilka av er som fått denna så skickar jag detta till samtliga. Att ni fyller i denna är viktigt för vårt kvalitetsarbete.

Morgan

Jobba som UX-designer eller Frontend-utvecklare?

Nedanstående gäller främst tredjeårsstudenter vid programmet.

Meetod söker nu UX designers och frontend-utvecklare.

Om Meetod
Meetod är en UX-byrå i Växjö vars främsta mission är att skapa en bättre digital värld. Det gör vi framförallt genom att hjälpa företag och organisationer att skapa digitala tjänster och produkter som är anpassade för de människor som faktiskt ska använda dem. Vi ingår i kollektivet B12 som består av 4 företag. Vi sitter ihop i samma lokaler och har ett nära samarbete många olika projekt. Tillsammans kan vi erbjuda allt från UX-design till marknadsföring, kommunikation och programutveckling.
UX-designer

Du är antingen färsk ut från en relevant utbildning eller har jobbat något år som UX-designer. Hos Meetod kommer du bl.a. att få arbeta med användarresearch, användningstestning, konceptutveckling, prototyping m.m. Hos oss får du chansen att utvecklas då du kommer arbeta tillsammans med andra mycket erfarna och skickliga utvecklare och designers. Vi sätter stort värde på personlig utveckling och stöttar dig i att utvecklas i din yrkesroll. Du behöver inte vara särskilt erfaren själv. Det vi värderar allra högst är en grundmurad nyfikenhet och en vilja att utvecklas.

FrontEnd-utvecklare
Du älskar att bygga webbtjänster med snygga och användbara användargränssnitt. Du har koll på HTML, CSS och JavaScript och har kanske också byggt en och annan sajt i WordPress eller liknande ramverk.nHos Meetod får du chansen att utvecklas då du kommer arbeta tillsammans med andra mycket erfarna och skickliga utvecklare och designers. Vi sätter stort värde på personlig utveckling och stöttar dig i att utvecklas i din yrkesroll. Du behöver inte vara särskilt erfaren själv. Det vi värderar allra högst är en grundmurad nyfikenhet och en vilja att utvecklas.
 Hör av dig till:

Gabriel svennerberg
073-687 07 30

Kursregistrering

Glöm inte att ni denna och nästa vecka kan registrera er på era kommande kurser.

Morgan

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU