Vill du plugga interaktionsdesign?

Du har kommit till programportalen för utbildningsprogrammet Interaktionsdesigner vid Linnéuniversitetet. På denna sida hittar du information riktad till kommande och nuvarande studenter samt mot näringsliv och samarbetspartners. Här finns även information kring kurser som ingår i programmet, genomförande och kontaktuppgifter till programansvarige, Morgan Rydbrink.

Läs mer om utbildningen här

Vill du veta mer eller har några specifika frågor? Kontakta oss eller titta runt på portalen.

De senaste inläggen

Jobba som UX-designer eller Frontend-utvecklare?

Nedanstående gäller främst tredjeårsstudenter vid programmet.

Meetod söker nu UX designers och frontend-utvecklare.

Om Meetod
Meetod är en UX-byrå i Växjö vars främsta mission är att skapa en bättre digital värld. Det gör vi framförallt genom att hjälpa företag och organisationer att skapa digitala tjänster och produkter som är anpassade för de människor som faktiskt ska använda dem. Vi ingår i kollektivet B12 som består av 4 företag. Vi sitter ihop i samma lokaler och har ett nära samarbete många olika projekt. Tillsammans kan vi erbjuda allt från UX-design till marknadsföring, kommunikation och programutveckling.
UX-designer

Du är antingen färsk ut från en relevant utbildning eller har jobbat något år som UX-designer. Hos Meetod kommer du bl.a. att få arbeta med användarresearch, användningstestning, konceptutveckling, prototyping m.m. Hos oss får du chansen att utvecklas då du kommer arbeta tillsammans med andra mycket erfarna och skickliga utvecklare och designers. Vi sätter stort värde på personlig utveckling och stöttar dig i att utvecklas i din yrkesroll. Du behöver inte vara särskilt erfaren själv. Det vi värderar allra högst är en grundmurad nyfikenhet och en vilja att utvecklas.

FrontEnd-utvecklare
Du älskar att bygga webbtjänster med snygga och användbara användargränssnitt. Du har koll på HTML, CSS och JavaScript och har kanske också byggt en och annan sajt i WordPress eller liknande ramverk.nHos Meetod får du chansen att utvecklas då du kommer arbeta tillsammans med andra mycket erfarna och skickliga utvecklare och designers. Vi sätter stort värde på personlig utveckling och stöttar dig i att utvecklas i din yrkesroll. Du behöver inte vara särskilt erfaren själv. Det vi värderar allra högst är en grundmurad nyfikenhet och en vilja att utvecklas.
 Hör av dig till:

Gabriel svennerberg
073-687 07 30

Kursregistrering

Glöm inte att ni denna och nästa vecka kan registrera er på era kommande kurser.

Morgan

Informationspass valfria kurser

Inspelningen från detta finns nu tillgängligt under “Valfria kurser FAQ” till vänster.

Morgan

Informationspass valfria kurser

Följande gäller endast andraårsstudenter.

Den tisdagen den 21:a februari klockan 0900 till 1000 kommer jag att genomföra ett informationspass kring de valfria kurserna ni kommer läsa till hösten. Detta genomförs i sal NY111 samt följande connectrum: https://connect.sunet.se/id_info/. Vid detta tillfälle kommer jag kort att presentera de kurser ni har möjlighet att få förtur på samt förstås besvara eventuella frågor som ni kan ha.

Vi ses då!

Morgan

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU