Vill du plugga interaktionsdesign?

Du har kommit till programportalen för utbildningsprogrammet Interaktionsdesigner vid Linnéuniversitetet. På denna sida hittar du information riktad till kommande och nuvarande studenter samt mot näringsliv och samarbetspartners. Här finns även information kring kurser som ingår i programmet, genomförande och kontaktuppgifter till programansvarige, Morgan Rydbrink.

Läs mer om utbildningen här

Vill du veta mer eller har några specifika frågor? Kontakta oss eller titta runt på portalen.

De senaste inläggen

Programråd

Som de flesta av er säkert vet har vi något vi kallar för programråd. Vid två tillfällen per år samlas jag och klassrepresentanter och diskuterar kurserna som varit, både vad som varit bra och vad som kan förbättras. Varje tillfälle brukar ta ungefär en timme i anspråk. Detta fungerar som ett viktigt komplement till de kursvärderingar som ni genomför i samband med varje kurs. Inför varje tillfälle kan ni som studenter skicka in frågor som ni anser skall tas upp vid dessa till era klassrepresentanter. Ni hittar vilka dessa är på programportalen, https://coursepress.lnu.se/program/interaktionsdesigner/programrad/.

Nästa tillfälle för programråd är onsdagen den 15:e november klockan 1000. Dagordning för detta går ut en vecka innan till klassrepresentanterna. Campusstudenter kommer vill mitt kontor och distansstudenter finns tillgängliga via skype.

För att få till bra programråd behövs förstås också klassrepresentanter. I dag saknas klassrepresentanter för följande:

  • Andra året Campus
  • Första året Distans
  • Första året Campus

De av er som är intresserade av att axla denna roll och hjälpa till med utvecklingen av programmet är självklart mer än välkomna att höra av sig till mig!

Morgan

Informationspass utbytesstudier

Den 26:e oktober kommer Claire  från LNU:s international office och informerar kring utbytesstudier inför hösten 2018. Detta är främst aktuellt för andraårsstudenter men alla är förstås välkomna.

Morgan

Vill du jobba som studentambassadör?

Tycker du att det är roligt att jobba i grupp, att tala inför folk och att
hjälpa blivande studenter i deras val av utbildning? Ta då chansen att
skapa kontakter och referenser genom att arbeta som studentambassadör.

Just nu söker vi engagerade studenter från samtliga ämnesområden som vill arbeta som studentambassadörer och berätta för andra om hur det är att studera vid Linnéuniversitetet.

Du kommer att ingå i ett team bestående av flera ambassadörer och ditt huvudsakliga uppdrag är att representera Linnéuniversitetet i olika sammanhang, till exempel på events, mässor, konferenser och vid besök på gymnasieskolor.

Läs mer om uppdraget och skicka in en ansökan. 

Sista ansökningsdag är fredag den 20 oktober 2017.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU