Course at the Linnaéus university

This is the course “1DV612 – Web application architectures and frameworks” at Linnaeus university.

De senaste inläggen

Omexamination

Årets första omexamination äger rum onsdagen den 11/4 med start kockan 13.00.

Du anmäler dig till omexaminationen genom att skicka ett mail till 1dv612@lnu.se som inkluderar ditt användarnamn samt information om att du vill genomföra omexaminationen. Senast måndagen den 9/4 vill vi ha ditt mail och du ska då också ha gjort en release till vilken du länkar i mailet. Det är denna release vi kommer att genomföra examinationen på.

Tisdagen den 10/4 kommer du att få ett mail med vilken examinationstid du fått.

Examination

På fredag är det dags för examination i kursen. För att delta i examinationen behöver du göra följande senast 2018-03-14, 12:00:
* Gör en release av din mjukvara i ditt av oss tilldelade examinations-repositorie på kursens Github-organisation.

Vi kommer efter detta skicka ut information om examinationstid på mail till dig.

Det är viktigt att allt är på plats senast deadline. Detta inkluderar din dokumentation.

Välkommen!

Jag heter Johan Leitet jag tillsammans med min kollega Mats Loock är kursansvariga för kursen. Med detta mail vill vi välkomna dig till kursen och se till att du har all information du behöver för at komma igång med dina studier.

Då vi är mitt uppe i ett byte till det nya administrativa systemet Ladok 3 så är det lite rörigt i våra stödsystem just nu vilket gör att ni kan hitta dubblerad information. Kursen har därför också två webbplatser just nu, MyMoodle oh CoursePress. MyMoodle är den sida ni ska logga in på om ni vill se ert resultat på kursen (så småningom) och boka tider för examination (också tillgängligt senare). På CoursePress hittar ni all information kring kursen.

MyMoodle: https://mymoodle.lnu.se/
CoursePress: https://coursepress.lnu.se/kurs/web-application-architectures-and-frameworks/

(Du kan också nå dessa sidor genom att logga in på http://lnu.se/student efter det att du registrerad dig på kursen. Om du inte ännu registrerat dig på kursen är det viktigt att du gör det via http://lnu.se/student. Om du inte är registrerad på kursen så kommer du inte att kunna genomföra examinationer eller andra obligatoriska moment)
För all kommunikation kring kursen och handledning utanför lektionstid så hänvisar vi till vår kanal på Slack. Har du inget konto på vår Slack kan du enkelt skaffa det genom att registrera dig med din lnu-epostadress på https://coursepress.slack.com/
Därefter bör du gå med i kanalen (channel) #1dv612-webarch. Vi ser helst att frågor etc skickas via slack men har ärenden av privat karaktär går det också att skicka oss e-post på adressen 1dv612@lnu.se

Kursen inleder med en kursintroduktion den 16/1 klockan 10.15 i sal Ny228 eller via https://coursepress.lnu.se/kurs/web-application-architectures-and-frameworks/live. Informationen är delvis på svenska och delvis på engelska. Kurstillfället VT2018 ges enbart på svenska.
Väl mött!
/Johan Leitet och Mats Loock, Course Coordinators 1DV612

Welcome to CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Student account

To log in you need a student account at Linnaeus University.

Read more about collecting your account

Log in LNU