Muntlig examination – Ändrade tider

På grund av att vi kommer ha svårt att hinna med alla studenter under onsdagen 14/3 har vi beslutat att skjuta fram den muntliga examination till veckan efter kursavslutet. Vi kommer lägga ut tider för examinationer måndag förmiddag (19/3) och under tisdagen (20/3) istället. Ni kan nu anmäla er till dessa tider här: https://coursepress.lnu.se/kurs/the-web-as-an-application-platform/oral-hearing/

Senast anmälningsdag är 19/3 08:00 – Formuläret stängs då så skriv upp er tid! Campus studenter möts upp som vanligt utanför våra kontor, distansstudenter skriver upp sig på Slack. Vi kommer köra samtalen via Slack.

Vi hoppas att detta inte ställer till några problem. Vill man absolut ha en tid onsdagen den 14/3, dvs. den tid som tidigare varit schemalagd, så kontakta oss så löser vi det.