De senaste inläggen

Statusuppdatering

Vi håller på att ge feedback på API-uppgiften. Ni kommer hitta dessa som issues i era repon. Förmodligen kommer vi hinna klart alla under denna vecka.

Vad det gäller den muntliga examinationen så är vi tvungna att boka in tisdagseftermiddagen för detta också då ni är så många studenter så vi helt enkelt inte hinner alla på en dag. Därför kommer det finnas möjlighet att boka tid även på tisdagseftermiddagen. Observera att inlämning av projektet har en annan deadline.

Nu finns också möjlighet att boka tid. För mer information se “oral hearing”

Vlogg!

Schemauppdateringar

Hej!

Ett antal ändringar i schemat är på gång (men på grund av sjukdomar i administrationen kan det dröja något innan schemat uppdateras).

Föreläsningen på måndag kommer att ersättas med en VLOG + tidigare inspelning. Ingen gästföreläsning torsdag v.9 utan istället är gästföreläsningar bokade enligt:

  • V10: Torsdag 7/3, 13.15: Mattias Johansson, Kalmar kommun
  • V11: Torsdag 14/3, 13.15: Marthin Freij, Södra

Det är viktigt att campusstudenter försöker vara med på plats på gästföreläsningarna i så stor utsträckning som möjligt.

Inför projektet

Som sista uppgift ska ni ju göra ett mindre WoT-projekt. Vi har nu lagt ut beskrivningen här på kurshemsidan och där står det att “Innan 1/3 10:00 anmäler ni er grupp (namn och student-id) och en kortare beskrivning av ert projekt…” Glöm alltså inte av att skicka in denna information (även om du tänker jobba själv) så vi kan skapa repos och få lite koll på vad ni tänker göra. Ju fortare desto bättre. Have fun!

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU