De senaste inläggen

Status i kursen

Kursen anses nu vara avslutad även om vi inte är helt klar med all examination.

De av er som fått komplettering på det muntliga förhöret har nu fått ett mejl angående kompletteringsuppgift. De av er som inte gjort det muntliga förhöret kan boka ett nytt tillfälle den 19 April genom att mejla John senast 17 April.

Vi kommer i nästa vecka gå igenom era projektuppgifter. Vid eventuella frågor kommer vi kontakta er.

Tack för denna kursomgång och glöm inte fylla i kursutvärderingen!

Status i kursen

Hallå ungdomar!
Förhoppningsvis sitter ni nu och arbetar med era Web of things och försöker implementera dessa enligt de modeller och idéer som tas upp i boken.
För er som restar på essäuppgiften och lämnat in denna till deadline nummer två (idag klockan 08:00) har vi nu skickat ut instruktioner om peer-review.
Vi går i detta nu igenom era API-uppgifter som lämnats in. Det har tagit lite längre tid än förväntat men feedback kommer under veckan.

Glöm inte veckans gästföreläsningar. Vi vill se att det faktiskt kommer dyker upp folk framförallt campusstudenter då det annars är svårt att motivera gästföreläsare att komma hit. Imorgon tisdag 10:15 pratar professor Welf Löwe om den forskningen vi bedriver inom Big Data och på torsdag kommer Linda från Telin rekrytering. Dessa ska vara schemalagda för er.

Vad det gäller den muntliga examinationen är ni schemalagda på fredagen sista veckan. Vi inser att ni var lite fler än vad vi räknat med och att vi kommer få boka in fler examinationsdagar. Dessa kommer vara måndag 20/3 eftermiddag och tisdag 21/3 förmiddag. Tiderna kommer vara bokningsbara 45 minuter per student och kommer komma upp inom kort. Det kommer alltså vara tre dagar att välja på; fredag 17/3 , måndag 20/3 och tisdag 21/3.

Projektet

Vi har nu skickat ut ett mejl till er som inte hade en egen grupp eller gör projektet individuellt. Där finns information om de stationer vi tillhandahåller på plats.
Ni som inte fått mejlet har valt att jobba med egen hårdvara och får själva bygga ihop lämplig “station” som ni ska göra om till en “web thing”

Welcome to CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Student account

To log in you need a student account at Linnaeus University.

Read more about collecting your account

Log in LNU