De senaste inläggen

Kursavslut och rest-examination

Kursen är nu avslutad och vi sitter och går igenom era projekt och skickar ut svar på detta så fort vi kan. Endel har redan fått svar.
Vi har också bokat upp en möjlighet för rest- och omexamination på den muntliga delen.
Detta är tisdagen den 23/4 mellan klockan 10-12. Du anmäler dig till denna genom att skicka ett mejl till John senast 17/4 klockan 13:00.

Vad det gäller sena inlämningar av uppgifter/projekt mejlar ni dessa till John.

Statusuppdatering

Vi håller på att ge feedback på API-uppgiften. Ni kommer hitta dessa som issues i era repon. Förmodligen kommer vi hinna klart alla under denna vecka.

Vad det gäller den muntliga examinationen så är vi tvungna att boka in tisdagseftermiddagen för detta också då ni är så många studenter så vi helt enkelt inte hinner alla på en dag. Därför kommer det finnas möjlighet att boka tid även på tisdagseftermiddagen. Observera att inlämning av projektet har en annan deadline.

Nu finns också möjlighet att boka tid. För mer information se “oral hearing”

Vlogg!

Schemauppdateringar

Hej!

Ett antal ändringar i schemat är på gång (men på grund av sjukdomar i administrationen kan det dröja något innan schemat uppdateras).

Föreläsningen på måndag kommer att ersättas med en VLOG + tidigare inspelning. Ingen gästföreläsning torsdag v.9 utan istället är gästföreläsningar bokade enligt:

  • V10: Torsdag 7/3, 13.15: Mattias Johansson, Kalmar kommun
  • V11: Torsdag 14/3, 13.15: Marthin Freij, Södra

Det är viktigt att campusstudenter försöker vara med på plats på gästföreläsningarna i så stor utsträckning som möjligt.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU