De senaste inläggen

Dags för projekt

Det börjar bli dags för att börja fundera kring projektet. Först och främst ska ni delar upp i er i grupper (eller enskilt). Hur ni än gör anmäler ni detta till oss genom att innan 27/2 10:00 skicka in er grupp (namn och student-id) och en kortare beskrivning av det projekt ni tänkt göra till john.haggerud@lnu.se. Texten för projektet är uppdaterad och där finns mer information om hur projektet går till och vad som ska redovisas. Observera att 14/3 kommer också en individuell munta genomföras på kursens innehåll.

Veckans föreläsning är förinspelad och finns redan utlagd (den kommer alltså inte strömmas live). Den fokuserar på Web of Things och mycket är taget från boken. I föreläsningen pratar vi om lite gästföreläsningar. Just dessa gäller inte för i år men vi har bokat in en gästföreläsning som ligger i ert schema den 5/3 klockan 10:15. Då kommer drivhuset och berättar om entreprenörskap samt att en tidigare wp-student kommer och berättar om sin verksamhet. Vi utgår från god uppslutning både på campus och på distans.

Kursstart!

Hej och välkommen till kursen!

Vi börjar onsdagen den 17/1 klockan 13:15 i sal ny228K. Då kommer all information om kursen ges.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU