De senaste inläggen

restexamination 28/8

Vi kommer genomföra en restexamination på den muntliga delen efter sommaren. Det blir tisdagen den 28/8.

Ni anmäler senast 23/8 

 

Anmäl dig för examination genom att skicka ett mail till john.haggerud@lnu.se med följande information:

  • Om du vill examineras på campus Kalmar eller på distans
  • Ditt användarnamn

Du kommer att få information om examinationstid på vändande mail (när sista anmälningsdag passerats).

/Kursledningen

 

Omexamination 5/4 förmiddag

Torsdag 5/4 kommer det att finnas möjlighet att boka tid för muntlig omexamination. Vi har reserverat tider mellan 09:00 och 12:00. Du anmäler dig till en tid genom att skicka ett mejl till john.haggerud@lnu.se och där ange ditt namn och student-id. Detta ska vara gjort senast 3/4 klockan 12:00. Vi kommer då svara med den exakta tid du tilldelas.

Muntlig examination – Ändrade tider

På grund av att vi kommer ha svårt att hinna med alla studenter under onsdagen 14/3 har vi beslutat att skjuta fram den muntliga examination till veckan efter kursavslutet. Vi kommer lägga ut tider för examinationer måndag förmiddag (19/3) och under tisdagen (20/3) istället. Ni kan nu anmäla er till dessa tider här: https://coursepress.lnu.se/kurs/the-web-as-an-application-platform/oral-hearing/

Senast anmälningsdag är 19/3 08:00 – Formuläret stängs då så skriv upp er tid! Campus studenter möts upp som vanligt utanför våra kontor, distansstudenter skriver upp sig på Slack. Vi kommer köra samtalen via Slack.

Vi hoppas att detta inte ställer till några problem. Vill man absolut ha en tid onsdagen den 14/3, dvs. den tid som tidigare varit schemalagd, så kontakta oss så löser vi det.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU