De senaste inläggen

Omexamination 5/4 förmiddag

Torsdag 5/4 kommer det att finnas möjlighet att boka tid för muntlig omexamination. Vi har reserverat tider mellan 09:00 och 12:00. Du anmäler dig till en tid genom att skicka ett mejl till john.haggerud@lnu.se och där ange ditt namn och student-id. Detta ska vara gjort senast 3/4 klockan 12:00. Vi kommer då svara med den exakta tid du tilldelas.

Muntlig examination – Ändrade tider

På grund av att vi kommer ha svårt att hinna med alla studenter under onsdagen 14/3 har vi beslutat att skjuta fram den muntliga examination till veckan efter kursavslutet. Vi kommer lägga ut tider för examinationer måndag förmiddag (19/3) och under tisdagen (20/3) istället. Ni kan nu anmäla er till dessa tider här: https://coursepress.lnu.se/kurs/the-web-as-an-application-platform/oral-hearing/

Senast anmälningsdag är 19/3 08:00 – Formuläret stängs då så skriv upp er tid! Campus studenter möts upp som vanligt utanför våra kontor, distansstudenter skriver upp sig på Slack. Vi kommer köra samtalen via Slack.

Vi hoppas att detta inte ställer till några problem. Vill man absolut ha en tid onsdagen den 14/3, dvs. den tid som tidigare varit schemalagd, så kontakta oss så löser vi det.

Dags för projekt

Det börjar bli dags för att börja fundera kring projektet. Först och främst ska ni delar upp i er i grupper (eller enskilt). Hur ni än gör anmäler ni detta till oss genom att innan 27/2 10:00 skicka in er grupp (namn och student-id) och en kortare beskrivning av det projekt ni tänkt göra till john.haggerud@lnu.se. Texten för projektet är uppdaterad och där finns mer information om hur projektet går till och vad som ska redovisas. Observera att 14/3 kommer också en individuell munta genomföras på kursens innehåll.

Veckans föreläsning är förinspelad och finns redan utlagd (den kommer alltså inte strömmas live). Den fokuserar på Web of Things och mycket är taget från boken. I föreläsningen pratar vi om lite gästföreläsningar. Just dessa gäller inte för i år men vi har bokat in en gästföreläsning som ligger i ert schema den 5/3 klockan 10:15. Då kommer drivhuset och berättar om entreprenörskap samt att en tidigare wp-student kommer och berättar om sin verksamhet. Vi utgår från god uppslutning både på campus och på distans.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU