Molnfritt under sommaren och omexamination

Vi har nu lagt ut information om hur omexaminationen kommer att gå till för seminarie 1 och 2, det kommer att vara en inlämningsuppgift som rättas i mån av tid allt eftersom de kommer in. På samma sida kan man även anmäla sig till omexaminationen för del 3 som kommer att äga rum den 19:e juni. Detta kommer att vara sista chansen att examinera del 3 innan hösten. Vi kommer efter den 19:e att ta bort hela molnet, inklusive alla era konton, maskiner och konfiguration. Detta går inte att ta backup på så om ni inte blir klara med examination 3 innan dess så måste ni göra om allt från början igen. Det är därför bra om du skriptat så mycket som möjligt av miljön, då blir det enkelt att återställa igen när molnet är uppe igen.

https://coursepress.lnu.se/kurs/systemadministrationi/start-2/re-examinations/