System administration I (Spring 16) at Linnaeus University

This is the course “1DV031 – System administration I” at Linnaeus university.

De senaste inläggen

Föreläsning inställd

Dagens föreläsningen är inställd på grund av sjukdom.

Andra chans på Examination 1 och 2

Nu är det dags för en andra chans på examination 1 och 2.
Ni som inte skickat in rapport för examination 1 eller 2 ska göra detta senast den 19:e maj kl. 08.00, ni får därefter en rapport att skriva en peer review på som ska lämnas in senast den 23:e maj kl. 08.00.

Ni som har missat någon av seminarierna kommer att få en andra chans den 17:e maj under eftermiddagen. Ni måste anmäla er via mail senast den 16:e maj kl. 12.00, detta gör ni via mailen 1dv031@lnu.se

Examinationsuppgift 3

Nu är första delen av Examinationsuppgift 3 publicerad.

Kursvecka 3

Nu ska alla som skickat in rapporten även ha fått en rapport att skriva en review på, om inte så får ni kontakta kursledningen. Instruktioner för hur review ska skrivas hittar nu längst ner på sidan: https://coursepress.lnu.se/kurs/systemadministrationi/part-1-computer-networks/examination/

Den här veckan börjar Del 2 av kursen och vi har gjort en ändring i schemat, vi har slagit ihop föreläsning 3 och 4 och den kommer att sändas live på onsdag. Övrigt material för Del 2 kommer att komma ut under dagen.

Som jag skrev tidigare så kommer de som inte varit aktiva avregistreras från kursen i början av veckan. Om man har varit med på Seminarie 1 eller skickat in rapporten för Del 1 så räknas man som aktiv som kommer inte att avregistreras.

Hälsningar
Kursledningen

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU