System administration I (Spring 16) at Linnaeus University

This is the course “1DV031 – System administration I” at Linnaeus university.

De senaste inläggen

Kursvecka 3

Nu ska alla som skickat in rapporten även ha fått en rapport att skriva en review på, om inte så får ni kontakta kursledningen. Instruktioner för hur review ska skrivas hittar nu längst ner på sidan: https://coursepress.lnu.se/kurs/systemadministrationi/part-1-computer-networks/examination/

Den här veckan börjar Del 2 av kursen och vi har gjort en ändring i schemat, vi har slagit ihop föreläsning 3 och 4 och den kommer att sändas live på onsdag. Övrigt material för Del 2 kommer att komma ut under dagen.

Som jag skrev tidigare så kommer de som inte varit aktiva avregistreras från kursen i början av veckan. Om man har varit med på Seminarie 1 eller skickat in rapporten för Del 1 så räknas man som aktiv som kommer inte att avregistreras.

Hälsningar
Kursledningen

3-veckors upprop

Två veckor in i kursen måste vi rapportera in vilka som inte är aktiva i kursen.
Detta kommer vi basera på att man antingen har varit närvarande vid seminariet eller skickat in första examinationsrapporten.

Under nästa vecka kommer jag skicka in en lista på de som inte uppfyller något av ovanstående krav och de kommer att avregistreras från krusen.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU