System administration I (Spring 16) at Linnaeus University

This is the course “1DV031 – System administration I” at Linnaeus university.

De senaste inläggen

Molnfritt under sommaren och omexamination

Vi har nu lagt ut information om hur omexaminationen kommer att gå till för seminarie 1 och 2, det kommer att vara en inlämningsuppgift som rättas i mån av tid allt eftersom de kommer in. På samma sida kan man även anmäla sig till omexaminationen för del 3 som kommer att äga rum den 19:e juni. Detta kommer att vara sista chansen att examinera del 3 innan hösten. Vi kommer efter den 19:e att ta bort hela molnet, inklusive alla era konton, maskiner och konfiguration. Detta går inte att ta backup på så om ni inte blir klara med examination 3 innan dess så måste ni göra om allt från början igen. Det är därför bra om du skriptat så mycket som möjligt av miljön, då blir det enkelt att återställa igen när molnet är uppe igen.

https://coursepress.lnu.se/kurs/systemadministrationi/start-2/re-examinations/

Föreläsning inställd

Dagens föreläsningen är inställd på grund av sjukdom.

Andra chans på Examination 1 och 2

Nu är det dags för en andra chans på examination 1 och 2.
Ni som inte skickat in rapport för examination 1 eller 2 ska göra detta senast den 19:e maj kl. 08.00, ni får därefter en rapport att skriva en peer review på som ska lämnas in senast den 23:e maj kl. 08.00.

Ni som har missat någon av seminarierna kommer att få en andra chans den 17:e maj under eftermiddagen. Ni måste anmäla er via mail senast den 16:e maj kl. 12.00, detta gör ni via mailen 1dv031@lnu.se

Examinationsuppgift 3

Nu är första delen av Examinationsuppgift 3 publicerad.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU