Kurs i objektorienterad programmering med C#

Kursen Objektoreinterad programmering (1DV024) är en programkurs för studenter vid programmet Webbprogrammerare vid Linnéuniversitetet i Kalmar och genomförs på campus såväl som distans. Kursen behandlar objekt programmering där applikationer skrivs i C# tillsammans med .NET Framework.

På denna webbplats hittar du all information kring kursen. Är du kursdeltagare bör du logga in för att få tillgång till gruppindelningar, etc., när dessa tjänster finns att tillgå i samband med kursstart.

Är du här som besökare kan du följa med i kursen genom att följa materialet på denna webbplats. Föreläsningar publiceras i takt med att de genomförs på campus i Kalmar.

De senaste inläggen

VIKTIGT! Andra uppropet

OBS!

För att kunna svara på det andra uppropet måste du vara autentiserad som deltagare.

Du svarar på det andra uppropet senast fredagen den 6 april 2018 12:00 genom att:

- anmäla dig till gruppen nedan.
- göra minst en “commit” till något av de repon (example-username-exercises, example-username-examination-1, example-username-examination-2, example-username-examination-3) du fått dig tilldelat på GitHub i organisationen 1dv024.

Ditt svar ligger som underlag till om du är aktiv på kursen eller inte. Väljer du inte att svara fullständigt på det andra uppropet kommer du att avregistreras från kursen.

Det andra uppropet har stängt!

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU