Kurs i objektorienterad programmering med C#

Kursen Objektoreinterad programmering (1DV024) är en programkurs för studenter vid programmet Webbprogrammerare vid Linnéuniversitetet i Kalmar och genomförs på campus såväl som distans. Kursen behandlar objekt programmering där applikationer skrivs i C# tillsammans med .NET Framework.

På denna webbplats hittar du all information kring kursen. Är du kursdeltagare bör du logga in för att få tillgång till gruppindelningar, etc., när dessa tjänster finns att tillgå i samband med kursstart.

Är du här som besökare kan du följa med i kursen genom att följa materialet på denna webbplats. Föreläsningar publiceras i takt med att de genomförs på campus i Kalmar.

De senaste inläggen

Anmälan till förnyad examination

Under onsdagen den 21 juni har du möjlighet till förnyad examination av kursens examinationsuppgifter.

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till 1dv024@lnu.se med användarnamn samt vilken eller vilka uppgifter du vill ha en förnyad examination i. Du kommer att under onsdagen den 20 juni tilldelas en examinationstid. Vid examination av flera uppgifter kommer du tilldelas en tid för varje examination.

Omexamination av examinationsuppgift 1 och/eller 2 den 24 maj 2017

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till 1dv024@lnu.se med användarnamn samt vilken eller vilka uppgifter du vill ha en förnyad examination i. Du kommer att under den 24 maj tilldelas en examinationstid. Vid examination av flera uppgifter kommer du tilldelas en tid för varje examination.

Tider till den…

…andra examinationen är nu publicerade. Gå till Anmälan examinationsuppgift 2 för att registrera dig på en tid.

(Om tiderna tar slut, meddela gärna på Slack om så sker, läggs fler tider till.)

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU