Client-based webprogramming at Linnaeus university

This is the course “1DV022 – Client-based Webprogramming” at Linnaeus university. This is a course about creating applications for the web browser using modern software and patterns.

De senaste inläggen

Sista chansen till examination

Vi erbjuder nu ett sista försök till examination i kursen på uppgift 2 och 3. Om du önskar ta del av denna examination som kommer att erbjudas inom två veckor så vänligen skicka ett mail till 1dv022@lnu.se innehållande:

  • Ditt namn och användarnamn
  • Vilken, vilka uppgifter du avser att examinera

Vi återkommer sedan via mail med tid för examination. Målet är att kunna hålla dessa examinationer veckan innan eller efter midsommar. Campusstudenter kan redovisa via Skype om man inte är på plats.

Förnyad examination

Vi erbjuder nu en ytterligare förnyad examination i kursen på uppgift 2 och 3. Om du önskar ta del av denna examination som kommer att erbjudas inom två veckor så vänligen skicka ett mail till 1dv022@lnu.se innehållande:

  • Ditt namn och användarnamn
  • Vilken, vilka uppgifter du avser att examinera

Vi återkommer sedan via mail med tid för examination.

Nästa möjlighet till examination blir i början av sommaren.

Omexamination uppgift 1 och 2

Uppgift 2 kommer att ha ett omexaminationstillfälle den 3/1. Detta är den sista möjligheten att få uppgift 2 godkänd innan vårterminen börjar. Även Uppgift 1 kommer att granskas under denna vecka. Deadline för att göra en inlämning av Uppgift 1 är 2/1 klockan 08:00 och du lämnar in genom att följa instruktionerna för uppgiften.

Tider för omexamination av uppgift 2 kommer att publiceras här och du kommer att själv kunna boka dessa.

Välkomna till kursstart!

Välkomna till kursstarten HT2016! Vi börjar tisdagen den 1/11 klockan 13.15 med en kursintroduktion och en föreläsning på ämnet Static Site generators and CSS Preprocessors. Allt material kommer du att hitta här på kursens webbplats.

Som du kanske märkt så är det mesta av materialet skrivet på engelska. Detta gör vi eftersom detta material också kommer att användas för internationella studenter. Denna kursomgång har vi dock inga internationella studenter så all kommunikation under kursen kan ske på svenska (inklusive liveföreläsningar och peer-instructions).

Kursens material hittar du på GitHub-organisationen: 1dv022 (https://github.com/1dv022). Här kommer du också att få repon skapade till dig i vilka du ska göra kursens laborationer och examinationer. Se dock först till att du 1) Anmält dig till kursen och 2) Fyllt i den profilinformation som du hittar i menyn till vänster.

Med hopp om en trevlig kurs!

/Johan, John, Mats och Jacob

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU