Grundkurs i programmering med Javascript

Kursen Grundläggande programmering (1DV021) är en programkurs för studenter vid programmen Utveckling och drift av mjukvarusystem och Webbprogrammerare vid Linnéuniversitetet i Kalmar och genomförs på campus såväl som distans. Kursen behandlar grunderna i programmering där applikationer skrivs i Javascript tillsammans med plattformen Node.js.

På denna webbplats hittar du all information kring kursen. Är du kursdeltagare bör du logga in för att få tillgång till gruppindelningar, etc., när dessa tjänster finns att tillgå i samband med kursstart.

Är du här som besökare kan du följa med i kursen genom att följa materialet på denna webbplats. Föreläsningar publiceras i takt med att de genomförs på campus i Kalmar.

De senaste inläggen

Förkunskaper inför nästa kurs

Nu är vi i den tiden i kursen där vi i kursledningen får mycket frågor kring fortsättningen och vad som händer om man inte hinner klart.

Följande gäller därför:

För att läsa vidare på kurs 1DV022 kommer det att krävas att man minst genomfört Examination 1 med godkänt resultat.

Det kommer att erbjudas ytterligare ett omexaminationstillfälle två veckor in i nästa period. Vid detta tillfälle kommer det att finnas möjlighet att examinera Examinationsuppgift 1 och 2. Efter detta tillfälle kommer de studenter som inte är godkända på Examination 1 att avregistreras från 1DV022 då man inte uppfyller förkunskapskraven.

Ytterligare ett (utöver ovanstående) tillfälle att omexaminera Examinationsuppgift 2 kommer att erbjudas innan kursen ges på nytt nästa höst.

 

Mitt i natten och slut på tider?

Om examinationstiderna är slut så skicka ett mejl till kursledningen, 1dv021@lnu.se där du meddelar att du önskar en examinationstid. Kursledningen löser därefter ditt problem under kontorstid…

Tomt repo === tid avbokad

Fredagen den 13 oktober 10:58 togs sex bokningar bort som gjorts av kursdeltagare som vid denna tidpunkt fortfarande hade ett tomt repo, eller bara gjort en “pull” av examinationsuppgiften, för examinationsuppgift 1.

(Kursdeltagare, vars tid avbokats, kommer inte att meddelas på annat sätt än via detta inlägg.)

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU