Grundkurs i programmering med Javascript

Kursen Grundläggande programmering (1DV021) är en programkurs för studenter vid programmen Utveckling och drift av mjukvarusystem och Webbprogrammerare vid Linnéuniversitetet i Kalmar och genomförs på campus såväl som distans. Kursen behandlar grunderna i programmering där applikationer skrivs i Javascript tillsammans med plattformen Node.js.

På denna webbplats hittar du all information kring kursen. Är du kursdeltagare bör du logga in för att få tillgång till gruppindelningar, etc., när dessa tjänster finns att tillgå i samband med kursstart.

Är du här som besökare kan du följa med i kursen genom att följa materialet på denna webbplats. Föreläsningar publiceras i takt med att de genomförs på campus i Kalmar.

De senaste inläggen

Självregistrering på kursen

Under veckorna 34 och 35 kan du självregistrera dig på kursen via Ladok på webb (LPW). Efter att du registrerat dig krävs det att kursledningen synkroniserar denna webbplats användare med de registrerade kursdeltagarna i LADOK innan du blir en fullvärdig kursdeltagare på denna webbplats.

Välkommen till kursstart

Varmt välkomna till alla er som ska läsa kursen med start måndagen den 28 augusti. Vi börjar med en kursintroduktion klockan 14:15. Salen är Ny227K eller https://coursepress.lnu.se/kurs/grundlaggande-programmering/live/ om du följer kursen på distans.

Något upprop kommer inte att hållas då självregistrering tillämpas. Under tredje veckan måste alla kursdeltagare bekräfta sitt deltagande genom ett så kallat andra upprop. Det andra uppropet genomförs genom att varje enskild kursdeltagare anmäler sig till en grupp som kommer att vara öppen för registrering under måndag-onsdag den tredje kursveckan.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU