Självständigt arbete i datavetenskap

Kursen “Datavetenskap, självständigt arbete (högskoleexamen)” är avslutningskursen för den tvååriga utbildningarna Webbprogrammerare 120hp.

Kursen genomförs på halvfart i perioden april-juni.

De senaste inläggen

Skrivhjälp från UB

Universitetsbiblioteket hjälper under våren till med skriv- och söhjälp. Jag tror även detta ges på distans.

“I vecka 16 startar UB en drop in-verksamhet för sök- och skrivhjälp, onsdag 13–15 i Kalmar och torsdag 12–14 i Växjö. Den kommer att återkomma varje vecka till och med vecka 20. I Drop in Sök- och skrivhjälp kan studenter få hjälp och svar på frågor om sådant som studieteknik, sökning av vetenskapliga källor och utformning av text. Tipsa gärna dina studenter om den här möjligheten att få hjälp i arbetet med paper och uppsatser. Hjälpen ges även på engelska.

Man behöver alltså inte boka tid, utan om det finns frågor finns bibliotekarier och texthandledare på plats för att hjälpa till!”

Vlogg v12

Kursstart

Hej alla studenter! Kursen börjar nu och förhoppningsvis har du skickat in din ansökan. Vi i kursledningen börjar nu gå igenom ansökningarna och kommer snart att informera om hur kursens upplägg är och hur vi går vidare. Vi kommer att göra det i form av en inspelning som presenteras här på kursens webbplats när den är klar.

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU