Fakta

Ämne: Datavetenskap
Nivå: Grundnivå
Högskolepoäng: 7,5
Kurskod: 1DV423

Kurs i Databasteknik och administration HT14

På denna webbplats hittar du all information kring kursen. De flesta sidorna med sin information är helt öppna – ett fåtal sidor kräver inloggning beroende på att det är privat information.

De senaste inläggen

Deadline för projektet och restlabb

Hej

Deadlinen för projektet var satt till den 6:e jan kl. 08. Jag har dock insett att jag inte kommer att ha tid att gå igenom AKS:erna förrän tisdag nästa vecka så jag känner att det är lite elakt att de bara ska ligga i min mailkorg när ni lika gärna kan få en vecka till på er.

Jag har därför skjutit fram deadlinen till den 13:e jan kl. 08.00

onsdag och torsdag har vi inbokat projekttid och då finns det tid för frågor kring projektet, det är även restlaborationstillfällen och ni som har labbar som inte är godkända måste använda dessa pass för att få dem rättade. Detta är alltså rättningstillfällen och inte handledningstillfällen, se därför till att ni är redo för redovisning innan ni skriver upp er på tavlan.

Lycka till
Jacob

Frågor angående examinationen

Det verkar vara lite oklarheter kring om man måste lämna in svaret på alla kontrollfrågor vid examinationen.

Kontrollfrågorna är frivilliga, samman information som lämnades vid kursintroduktionen.
Under examinationen så kommer det dock att sälla en del frågor och några av dem kommer säkert att komma från dessa kontrollfrågor.
Det är alltså inte att krav att man ska lämna in svaret på alla kontrollfrågorna vid examinationen, se kontrollfrågorna och kunskapstesten som ett sätta att öva inför examinationen.

När det gäller datumet för examinationen så är det 14-15:e januari som gäller och inte 7-8 som jag råkat skiva på Deadline-sidan.

Jag kommer att skicka ut information om vilken tid just du kommer att få under nästa vecka.

Lycka till
Jacob

Frågestunden inställd

Hej, jag måste ställa ställa in dagens frågestund eftersom jag måste vara hemma med min dotter som är sjuk idag.

Om du har några frågor så är det bara att skicka dem till mig så svarar jag så fort jag kan.
Lycka till

Sista modulen

Jag har nu lagt ut sista modulen, Databasadministration, den är ganska omfattande så jag skulle rekommendera att ni påbörjar den så snart nu har redovisat veckans labb. Den kommer att fortlöpa under två veckor och omfattar även två laborationen. Det finns många föreläsningar att titta på så det finns mycket att förkovra sig i över helgen.
Vi träffas som vanligt på tisdagsföreläsningen så får ni chans att ställa lite frågor på materialet.
Lycka till
J

Välkommen till CoursePress

en utav Linnéuniversitets lärplattformar. Som inloggad student kan du kommunicera, hålla koll på dina kurser och mycket mer. Du som är gäst kan nå de flesta kurser och dess innehåll utan att logga in.

Läs mer lärplattformar vid Linnéuniversitetet

Studentkonto

För att logga in behöver du ett studentkonto vid Linnéuniversitet.

Läs mer om att hämta ut studentkonto

Inloggning LNU